1 de febr. 2010

GRAN TASCA DE LES DEFENSES

:: ALCOVER C.E. vs. LA FLORESTA :: resultat 6 - 3

Aliniació: Lole, Cristina, Resu, Judit Ll., Lidia, Ruth, Anita, Marina, Monica, Isaura i Lourdes.

Partit, un cop més aquesta temporada, disputat amb ràfegues de vent que dificultava la precisió en el joc. El partit era contra un altre dels rivals directes i molt important de cara a quedar en la segona posició en solitari a la classificació.
Només començar el partit ja es va veure que el vent incomodaria bastant el joc i s'havia d'aprofitar que el teniem a favor durant la primera part. Després d'uns minuts inicials de tanteig i de certa descoordinació per treure la pilota en defensa l'Alcover es va assentar en el camp i va començar a jugar la pilota amb més criteri i en un xut fort i per alt de quasi mig camp Judit aconseguia superar per alt la portera i establir el primer gol al marcador. Després d'aquest gol s'aconseguirien trenar més jugades i durant uns minuts veure un joc força bonic i que a més es veuria reflectit en el marcador ja que Ruth en una jugada per l'esquerra superava a la portera en la seva sortida per alt( 2 a 0). Poc després Anita també es quedava cara a cara amb la portera i la superava de vaselina (3 a 0) i novament Anita després d'una paret xutava creuat des de la frontal de l'àrea al pal dret de la portera aconseguint el quart. El cinqué no trigaria gaire en arribar després d'una gran jugada per banda dreta on Resu es va recorrer tot el camp per fer una assistència a Anita que pràcticament només tenia que empènyer la pilota al fons de la xarxa.Aparentmet semblava que amb el 5 a 0 estava el partit bastant encarrilat però s'havia de mantenir l'esforç i concentració ja que l'equip rival tenia jugadores perilloses i una d'aquestes aconseguiria un gol en un contraatac abans de la mitja part acabant 5 a 1.
La segona part començaria malament per l'Alcover ja que als pocs minuts en una sacada de corner de La Floresta la jugadora situada al primer pal tocava malament la pilota i s'introduia a la porteria( 5 a 2). Es notava que ara es jugava contra vent i les jugadores de La Floresta estaven apretant i crean ocasions a prop de la porteria i fruit d'una d'aquestes arribaria el seu tercer gol( 5 a 3). L'Alcover ho passaria malament uns minuts però va saber tornar a agafar el control del partit i tornar a crear ocasions de gol i Anita en una jugada on s'escapa de la defensa driblaria també a la portera i xutava a porta buida aconseguint el sisé que donava la tranquil·litat per aguantar els minuts finals.
El resultat final de 6 a 3 deixava el gol average empatat amb aquest equip però el supera ja en quatre punts a la classificació.
Destacar en aquest partit, a part d'Anita i els seus quatre gols, la gran tasca que va realitzar la defensa i que va saber contenir les dues jugadores més perilloses de la Floresta.