15 de nov. 2009

EL RESULTAT NO REFLEXA LA REALITAT

:: VILA-SECA vs. ALCOVER :: resultat 5-2

Partit disputat al camp d'un dels equips forts del grup i que ja es sabia que seria difícil de guanyar.

El partit va començar sent força igualat en joc, amb ocasions pels dos equips però qui primer va saber materialitzar-les va ser el Vilaseca que en una jugada per la banda esquerra seva aconseguia batre la portera de l'Alcover amb un xut creuat. Poc després aconseguien aumentar la diferència amb el segon gol aconseguit després d'una errada defensiva en una pilota per alt que la davantera del Vilaseca sap tocar amb el cap superant a la portera per alt davant la seva mitja sortida.El partit però continuava amb ocasions per l'Alcover que poc abans del descans veia recompensat l'esforç amb un gol aconseguit per Karol amb un xut des de la banda esquerra a mitja alçada al pal llarg de la portera. Es va arribar a la mitja part amb aquest resultat de 2 a 1 i les opcions força obertes de cara a la segona part.

A la segona part es va veure millor joc i combinacions per part de l'Alcover però, coses del futbol, davant moltes ocasions desaprofitades per part de l'Alcover va ser el Vila-seca el que tornaria a marcar amb una centrada-xut des de la dreta que una altra jugadora rematava al fons de la xarxa quasi sobre la mateixa línia de gol. L'Alcover continuava tenint més possesió de pilota i millors ocasions però es veia que avui no es tenia el dia i en canvi en una jugada aïllada d'una davantera seva per banda esquerra arribaria el quart davant, també s'ha de dir, la pasivitat de la nostra defensa.El Vilaseca només sortia amb pilotades amunt per veure si les recollia alguna de les dues davanteres mentre que les altres quatre jugadores es quedaven en linia defensiva cosa que feia difícil entrar fins a la porteria però que en canvi permetia xuts de fora l'àrea que com he dit abans avui no volien entrar. En els darrers minuts ja d'encontre arribaria el cinqué gol del Vilaseca després d'un xut llunyà que la portera rebutja però que una altra jugadora sap aprofitar per empènyer dins la porteria i també el segon gol de l'Alcover obra novament de Karol en un altre xut similar al del primer gol.

Partit on el resultat no reflexa gens el que es va poder veure damunt el terreny de joc ja que l'Alcover va tenir molta més possesió de la pilota i moltes més ocasions de gol, sobretot en la segona part.