22 de nov. 2009

GOLEJADA DE L'ALCOVER

:: LES BORGES DEL CAMP vs. ALCOVER :: resultat 0 -19

Alinació: Lole, Ana, Gemma, Karol, Judit Llop, Isaura, Lidia, Ruth, Anita, Lourdes i Marina.

Partit que al igual que la setmana pasada es previa dels fàcils ja que l'equip contrari havia rebut ja anteriorment alguna golejada. Partit , cal dir també, disputat durant bona part de la primera part sota una pluga persisitent.
El partit es començava a encarrilar arrel d'una falta fora l'àrea que es transformava en l'1 a 0 per l'Alcover que podia jugar amb total tranquilitat i intentava trenar jugades i així el domini sobre el terreny de joc es veia reflexat en el marcador on anaven pujant els gols fins arribar al 0 a set en finalitzar la primera part i això que es van desaprofitar moltíssimes ocasions de gol.
La segona part va continuar amb el mateix domini per part de l'Alcover, arribant i creant infinitat d'ocasions de les quals es van obtenir dotze gols més, finalitzant el partit amb el resultat de 0 a 19.

Partit, en resum, molt plàcid on l'únic all·icient a la segona part era veure si aconseguien marcar totes les jugadores de l'equip.