17 de gen. 2010

PARTIT PLÀCID

:: CONSTANTÍ vs. C.E. ALCOVER :: resultat 1 - 17

Alinació: Lole, Ana, Gemma, Karol, Judit Llop, Isaura, Lidia, Ruth, Anita, Lourdes, Renata i Cristina.

Partit que al igual que la setmana pasada es previa dels fàcils ja que es jugava contra el cuer de la classificació i que a més elles eren set justes per disputar el partit.
El partit es començava a encarrilar arrel d'una falta fora l'àrea que es treu ràpidament agafant a la portera per sorpresa i significava l'1 a 0 per l'Alcover que a partir d'aleshores intentava trenar jugades i es van veure gols força macos així com també es van provocar tres penaltys, dos dels quals es van tranformar. Es va arribar a la mitja part amb el resultat de 1 a 9 ja que el Constantí en una de les poques vegades que va arribar a la porteria contrària va aconseguir gol d'un xut fort i creuat on res va poder fer la portera.
La segona part va continuar amb el mateix domini per part de l'Alcover, arribant i creant infinitat d'ocasions de les quals es van obtenir vuit gols més, finalitzant el partit amb el resultat de 1 a 17.

Partit, en resum, molt plàcid on l'únic all·icient a la segona part era veure si aconseguien marcar totes les jugadores de l'equip.
Els gols van estar força repartits però cal destacar aquest cop per sobre les demés Anita que va aconseguir cinc gols alguns d'ells de molt bonica factura.