17 de gen. 2010

FEINA MOLT BEN FETA!!!

:: LA POBLA DE MAFUMET vs. ALCOVER C.E :: resultat 2 - 6

Aliniació: Lole, Karol, Cristina, Resu (que reapareixia després de tres mesos), Judit Ll., Lidia, Ruth, Anita, Gemma, Renata i Lourdes.

Partit disputat al camp d'un dels rivals directes en la lluita per estar dalt de tot en la classificació final i de màxima intensitat per les ganes que sempre es tenen aquests dos equips.
El partit, tal i com es preveia, va començar força igualat en el joc amb imprecisions per part dels dos equips degut als nervis inicials i el respecte que es tenien. Va ser, però, La Pobla qui primer va saber aprofitar una errada en un servei en curt de corner de l'Alcover per convertir un contraatac en el primer gol. L'Alcover, però, va continuar intentant trenar més el joc i en una jugada d'intent d'autopasada per dalt una defensa de La pobla va cometre unes mans clarísssimes dins l'àrea que l'arbitre sancionava amb penal i que Anita s'encarregava de transformar amb l'empat a 1. El joc continuava força igualat però en una pilota aparenment sense perill que venia per alt Judit va saber controlar-la amb el pit i engaltar un fort xut desde força distància que entrava per l'escaire dret de la porteria de La Pobla fent pujar el 1 a 2 al marcador. L'Alcover encara aconseguiria un altre gol abans de la mitja part gràcies a una jugada on Lidia es plantava sola davant la portera i la superava per alt amb una bonica vaselina arribant així al descans amb el resultat de 1 a 3.
A la segona part l'Alcover volia mantenir més temps la pilota jugant-la des del darrera i controlant més el joc amb el marcador a favor com el tenia i ho va aconseguir durant força estona però en un embolic en defensa alhora de treure una pilota La Pobla aconseguia el segon gol. Amb el marcador de 2 a 3 La Pobla va apretar força durants uns quants minuts fent que l'Alcover ho pases malament fins que va arribar el quart gol en un xut de falta directa que Judit col·locava aquest cop a l'escaire esquerre on la portera no podia arribar. Faltaven deu minuts i amb el resultat de 2 a 4 La Pobla va baixar ja notablement el seu rendiment fet que l'Alcover aprofitaria per ampliar el marcador en aquest tram final aconseguint dos gols més, un obra d'Anita i l'altre de Lidia, aconseguits després de plantar-se pràcticament soles davant la portera i afusellar-la amb un fort xut.
S'aconseguia així una merescuda i treballada victòria final per 2 a 6 on també cal destacar la bona actuació de la portera de l'Alcover que va tenir un parell d'intervencions de molt de mèrit.